najaarskriebels bij rienties wooninspiratie

De dagen worden weer korter, de avonden langer. De herfstperiode is overduidelijk weer begonnen en het kwik daalt dan ook gewillig. In deze tijd van het jaar zoeken we sneller de warme huiskamer op om het nattige herfstweer te vermijden. Voor velen is dit dan ook het uitgelezen moment om, met soms eenvoudige aanpassingen, een gezellige sfeer binnenshuis te creëren.

Het najaar is voor de één een goed moment om met wat nieuwe woonaccessoires het interieur net een beetje meer kleur en gezelligheid te geven. Bij anderen begint het wat meer te kriebelen om het interieur eens flink onder de loep te nemen en wat rigoureuzer te werk te gaan door oude meubelen te vervangen of zelfs een compleet nieuw interieur aan te schaffen. Een ieder met hetzelfde doel: het binnenshuis verblijven zo aangenaam mogelijk maken.

Welke najaarskriebels u ook heeft omtrent uw interieur, een goed advies is de eerste stap. Rienties Wooninspiratie in Raalte kan bijdragen aan het creëren van de perfecte sfeer in ieder huis. Rienties staat garant voor een eerlijk en vakkundig advies op het gebied van sfeervol wonen. Een kreet die hen op het lijf geschreven staat. De showroom staat inmiddels weer rijkelijk gevuld met een complete najaarscollectie aan meubelen en sfeervolle woonaccessoires.

De interieuradviseuses bij Rienties beschikken over een uitgebreide vakkennis en weten welke mogelijkheden er op het gebied van sfeervol wonen zijn. Begin dit jaar ontstond er een nieuwe samenwerking met Stijl & Stijl van interieurspecialist Erna Wijninga uit Heino. Deze bundeling van krachten heeft inmiddels haar vruchten al afgeworpen. “Het voelt gewoon goed, we zetten duidelijk een extra stap ten opzichte van andere woonwinkels”, vertelt Raymond Rienties, eigenaar van het Rienties Wooninspiratie. Het leidt geen twijfel dat Raymond bijzonder tevreden is over de samenwerking die zijn bedrijf is aangegaan met Stijl & Stijl, welke te vinden is in hetzelfde pand als dat van Rienties, namelijk aan de Schoolstraat 7 in Raalte. “We hebben gekozen voor een shop in shop concept. Daarmee benadrukken we de samenwerking, maar tegelijk ook het onafhankelijke advies van Stijl & Stijl”.

Volgens Raymond is persoonlijke benadering en betrokkenheid erg belangrijk. “We hebben geen ambities om de grootste te worden, maar we willen ons juist blijven richten op betrokkenheid en kwaliteit. De mensen hebben tegenwoordig meer behoefte aan advies. Als het gaat om meubelen en accessoires kunnen we dat met ons team prima regelen, maar dankzij Erna bieden we nu ook interieuradvies voor een complete woning of bedrijf. Of het nu gaat om bestaande panden of om nieuwbouw. En dat is een duidelijke toegevoegde waarde.”

Naast het aanbieden van alles op het gebied van interieur, is het ook mogelijk om meubelen speciaal op maat en kleur te laten maken. Rienties Wooninspiratie beschikt namelijk over een eigen werkplaats en spuiterij. Hierdoor kan de klant, door keuzes te maken in maat en kleur, zelf een uniek meubelstuk laten creëren. Zowel de sfeervolle meubelen als het maatwerk is voor ieder budget beschikbaar.

Een ieder kan vrijblijvend binnenlopen in de sfeervolle showroom van Rienties Wooninspiratie in Raalte om zich te laten inspireren en adviseren. Achter de showroom is de mogelijkheid om gratis te parkeren is aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.