Home / archiefcentraal / met een bult weed in de auto

met een bult weed in de auto

De politie heeft vrijdagavond een 24-jarige inwoner van Deventer op de Raalterweg in Wesepe aangehouden, omdat hij tussen de 35 en 50 weedtakken in zijn auto vervoerde. De takken zijn in beslag genomen, de man is aangehouden.

De man werd staande gehouden in het kader van een alcoholcontrole en blies een P (niks aan de hand dus). De bestuurder had echter een sterke weedlucht om zich heen en bij controle bleken er in de auto meerdere dozen/tassen met afgeknipte weedtakken te liggen.

Lees ook

Voorverkoop Ons Genoegen Haarle gestart

HAARLE – Toneelvereniging Ons Genoegen uit Haarle viert van donderdag 25 tot en met zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.