meidenverwendag bij de leeren lampe

Landstede Welzijn Raalte houdt op donderdag 25 oktober de jaarlijkse ‘meidenverwendag’. Van 14.00 tot 17.00 uur opent de Leeren Lampe haar deuren voor de dag die in teken staat van het voorlichten en verwennen van meiden van 12 tot en met 16 jaar uit Raalte en omgeving.

De meiden worden deze dag echt in de watten gelegd. Ze kunnen hun haar laten doen door de kapper van AMI kappers of studenten van de opleiding, een handmassage en make-up door Debby en Martine van praktijk ‘pure moments’, een Henna of airbrush-tattoo laten zetten, op de foto, dansen op de Wii door Azerty Raalte en nog veel meer.

Naast het ‘tutten’ is er ook ruimte voor voorlichting. Verslavingszorg Tactus is aanwezig. De meiden kunnen een oversized shirt meenemen om deze samen te gaan pimpen. Ze kunnen ook een kijkje nemen in het liefdeshoekje van het GGD.

Voor de eerste 250 bezoekers ligt er een goed gevulde goodiebag klaar.

De entree bedraagt 2,50 euro. Opgeven voor deze dag is niet nodig. Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Jongerencentrum TraXX, Ilse Rozendal, 0572-363191 of irozendal@landstede.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.