meepraten over raalte noord

De wijk Raalte Noord bestaat ruim 20 jaar. In het kader daarvan houdt Landstede Welzijn een avond om te peilen wat er speelt. De avond wordt op 6 november gehouden in het gebouw van Zozijn aan de Kemphaan 25, van 20.30 uur tot 22.00 uur.

Vragen die aan bod komen zijn onder meer: Zijn er genoeg voorzieningen en activiteiten, of missen de inwoners nog iets? Is er behoefte aan meer ontmoeting en verbinding, activiteiten, ondersteuning of anderszins? Heb je leuke ideeën die je graag in de wijk georganiseerd zou willen zien; bijvoorbeeld samen EK voetbalwedstrijden kijken of een huiswerkcafé voor oudere kinderen? Dit is dé kans voor wijkbewoners om vooraf mee te praten over wat er wenselijk is in de wijk en hoe we met elkaar vorm kunnen geven aan deze toekomst

Bij een wijk is het normaal dat de wijkvoorzieningen en onderlinge ontmoetingen en verbindingen langzaam maar zeker groeien. Die zijn er niet vanzelf, maar ontstaan in de loop der tijd. Landstede Welzijn maakt samen met de wijkbewoners graag een pas op de plaats om stil te staan bij de vraag: hoe gaat dat in Raalte Noord?.

In kleine groepjes worden die avond verschillende thema’s besproken. Vooraf opgeven is niet nodig, maar wanneer je vragen heeft of tips hebt, kun je contact opnemen met projectcoördinator Tamara Noot via e-mail tnoot@landstede.nl of telefonisch op 088-8508275 (maandag, dinsdag en donderdag).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.