marian dollenkamp lid verdienste overwetering

Ook werden de jubilarissen in het zonnetje gezet: Wim Hitman (50 jaar lid), mevrouw Sleijster (40 jaar lid) en de 25-jarige leden Raymond Brink, Martin Dollenkamp, Patrick Jansen, Berry Jonkman, Wesley Koerhuis, Enrique Ruano, Michiel Samson, Peter Verwoolde, Hans Hogeslag en Jeroen Hoonhorst.

Verder presenteerde penningmeester Henny Logtenberg de financiële gegevens. Aan het eind van de vergadering droeg voorzitter Geert Kruitbos de voorzittershamer over aan de nieuwe voorzitter Ferco van Breukelen.

Geert Kruitbos werd namens de hele vereniging bedankt voor zij 5-jarig voorzitterschap en de nieuwe voorzitter Ferco van Breukelen bedankte de vergadering voor het in hem gestelde vertrouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.