man slaat steelt en rijdt weg na ongeluk

Een 50-jarige man is zaterdagochtend aangehouden in Deventer omdat even daarvoor een aanrijding had gehad waarbij hij de andere partij had mishandeld, bestolen en de plaats van het ongeval verlaten had. De aanrijding vond plaats op de Raalterweg op de rotonde van de Wesper rondweg / Boxbergerweg.

Een 57-jarige automobilist uit Deventer werd ingehaald door de verdachte via een verdrijvingsvlak. Deze verdachte moest toen terug naar de rechterbaan, waar geen ruimte was. Hij reed hierop de 57-jarige volop in de flank, waardoor diens auto 180 graden om zijn as draaide. De verdachte is vervolgens uitgestapt, heeft het slachtoffer op zijn gezicht geslagen en diens mobiele telefoon meegenomen.

Op basis van zijn kenteken kon de man meteen hierna op zijn huisadres worden aangehouden. Hij zit nog vast voor nader onderzoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.