make upworkshop kleur mee met de herfst

Durf te veranderen

Mensen houden niet graag van verandering. Het is fijn als iets vertrouwd is. Ze dragen vaak dezelfde kledingstijl, hetzelfde kapsel. En enige dat wel verandert zijn de kleuren, deze gaan wel mee met de laatste trends en het huidige seizoen. Waarom dan altijd dezelfde kleuren make-up dragen? Durf eens iets anders te proberen. Weet je niet hoe, laat je dan inspireren tijdens de workshop Kleur mee met de herfst. Heel leerzaam en vooral ook heel gezellig.

Je bent je eigen visagist

Bij Beauty & Wellness De Grenshoeve kun je in een middag of avond leren welke kleuren bij jou passen, hoe je jouw sterke kanten extra kunt benadrukken en de mindere kanten kunt camoufleren. Het is ook heel geschikt voor vrouwen die niet of nauwelijks make-up dragen, maar wel graag een egalere huid willen. Je gebruikt tijdens deze workshop biologische make-up die geen allergie kan veroorzaken, maar juist verzorgend is.

Over Marielle Vreeken

Marielle Vreeken helpt vrouwen met een drukke baan al hun stress los te laten, zodat zij er tien jaar jonger uitzien en zich als herboren voelen. Haar missie is vrouwen jonger te laten voelen en meer energie te geven, zodat zij zelfvertrouwen uitstralen en zich sterk voelen. Deze vrouwen zijn evenwichtig, vol energie en kunnen de hele wereld aan. Marielle heeft hiervoor speciale programma’s ontwikkeld, zie staging2.degrenshoeve.nl

Meer informatie:

Marielle Vreeken

0529-467 990

staging2.degrenshoeve.nl

info@degrenshoeve.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.