logo winkelgebied van wijhe gepresenteerd

Het nieuwe logo van het Winkelgebied van Wijhe is afgelopen dinsdag in Eet- en drinklokaal De Slinger gepresenteerd. Bij deze bijeenkomst waren Magriet Twisterling van ontwerpbureau Twist, een afvaardiging van de gemeente Olst-Wijhe, de voorzitter van de Algemene Wijhese Ondernemers Tiny Bergevoet en een afvaardiging van de PR-commissie aanwezig.

Ellen Schulten gaf een korte uiteenzetting hoe het proces tot stand was gekomen waarbij het nieuwe logo één van de peilers is van het plan “Versterking winkelgebied Wijhe”. Hierna gaf Magriet Twisterling verdere uitleg over het nieuwe logo.

In het nieuwe logo komen bezoekers, de natuur van de IJssel en De Gelder en het centrum van Wijhe bij elkaar. Het is een logo waar Het Winkelgebied van Wijhe zich mee profileert. Zichtbaar voor de eigen inwoners maar ook voor mensen van buitenaf. De doelstelling is dat alle algemene activiteiten en uitingen van Het Vernieuwde Winkelgebied van Wijhe worden ondersteund door het nieuwe logo.

Op zaterdag 13 oktober wordt Het Vernieuwde Winkelgebied, de Haven, de Loswal en de Raalterweg feestelijk heropend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.