Home / archiefcentraal / lezing over windows 8 in bibliotheek raalte

lezing over windows 8 in bibliotheek raalte

De bibliotheek in Raalte houdt op donderdag 11 oktober vanaf 20.00 uur een lezing over Windows 8. Het nieuwe besturingssysteem is binnenkort in de definitieve versie beschikbaar. In de bibliotheek komt alles over de voor- en nadelen van de vernieuwde versie aan bod.

Windows 8 is het nieuwste deel in de Windows-familie, die in 1985 gestart is. Sinds Windows 95 uit 1995, wordt de PC wereld gedomineerd door Windows systemen en is het dus aan Microsoft om dit vast te houden. Dit proberen ze dus met Windows 8, de opvolger van het in oktober 2009 geïntroduceerde Windows 7.

De grootste vernieuwing is het veranderen van het oude en vertrouwde startscherm. In de nieuwe versie wordt er van de zogenaamde ‘Metro-interface’ gebruik gemaakt. Verder is Windows 8 een duidelijk vervolg op Windows 7, met een hoop nieuwe functies om het gebruiksgemak te verbeteren.

De lezing wordt gehouden door Gerard Langen en toegang is gratis.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.