lemelerveld pakt eerste periode

Lemelerveld heeft in een draak van een wedstrijd de eerste periode titel binnen gehaald door met 0-2 te winnen in Nieuwleusen van USV. Het fenomeen van de oranje-witten was er hoogst persoonlijk verantwoordelijk voor dat de drie punten mee gingen naar het Sukerbietendorp.

Na drie kwartier waren drie haren van de kruin van van den Berg voldoende om het schot van Nick Neppelenbroek zodanig van richting te veranderen dat de doelman van USV op het verkeerde been stond en de bal langzaam in de andere hoek hobbelde. Drie minuten stond het helemaal vrij bij de tweede paal om de voorzet binnen te knikken. Over en sluiten was het toen.

Edwin Duim zag zijn ploeg nog wel goed beginnen en kreeg ook een paar beste kansen. “Dan was het stuk gemakkelijker geweest, maar het werd daarna alleen maar slechter. Veel te gehaast en er kwam geen fatsoenlijke aanval meer uit. In de rust heb ik aan gegeven dat het beter moest. Daarna was het wachten op de 0-1.”

USV speelde toen al met 10 man want Rik Timmerman kreeg na een uur zijn tweede domme gele kaart en kon douchen. Net voor de eerste goal mocht ook trainer Joshua Nijlant naar de tribune wegens aanmerkingen op de leiding. Bij USV waren de krachten toen al allemaal op, en kwam Lemelerveld niet meer in gevaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.