Home / archiefcentraal / laatste vleugje herfstzon in de uiterwaarden

laatste vleugje herfstzon in de uiterwaarden

Grazende paarden, hele vrachten aan vogels en een heerlijk zonnetje. Hoewel het iets kouder is dan normaal rond deze tijd van het jaar, was het donderdagmiddag hartstikke goed toeven in de uiterwaarden van de IJssel bij Wijhe.

Waarschijnlijk was het voorlopig wel het laatste mooie dagje, want als we de weerberichten moeten geloven, breekt de herfst vanaf vrijdag echt los. De komende dagen gaan er, volgens de weermannen, elke dag buien vallen. De meeste neerslag valt vrijdag al. Zaterdag kan het zelfs even gaan onweren.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.