laarzen pasdagen bij de olsterhof

De Olsterhof in Olst houdt op zaterdag 6 en zondag 7 oktober de zogenaamde ‘laarzen pasdagen’ en presenteert het een compleet nieuwe waxcollectie. Dit alles omlijst met live Ierse volksmuziek van Cinnamon uit Zwolle.

Tijdens de laarzen pasdagen staan er meer dan 500 paar laarzen klaar om – inderdaad – te passen. Onder begeleiding van de laarzenspecialisten van de Olsterhof kan iedereen geheel vrijblijvend kennis maken met outdoor laarzen, schapenvacht laarzen en natuurrubber laarzen. Tevens kan er kennis gemaakt worden met puur Engelse water- en winddichte waxjassen, hoeden en petten.

Op zondag zijn er doorlopend optredens van de Zwolse groep Cinnamon. Cinnamon is een Ierse folk band, opgericht in 1998. De band bestaat uit volksmuzikanten die – na een zwerftocht langs allerlei Europese volksmuziek – hun hart verloren hebben aan de traditionele Ierse Folk. Hun muziek is meeslepend en emotioneel; soms uitgelaten, dan weer melancholisch en alles wat daar tussen in ligt. Met een samenspel van fluiten begeleid door de bodhràn en gitaar weet Cinnamon deze emoties goed tot uiting te brengen. Het zingen van Ierse Ballads en andere liederen doet daar nog een schepje bovenop.

Dus houdt u van Engeland, hun tradities en muziek kom dan 6 of 7 oktober naar de open dagen bij de Olsterhof. De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u ook kijken op staging2.olsterhof.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.