kwiek bestuurlijk weer op koers

‘Zonder vrijwilligers geen handbal, doe mee’, dit is het motto waarmee Kwiek al een tijd op zoek is naar vrijwilligers. In een aantal commissies wordt nog steeds druk gezocht naar enthousiaste mensen die Kwiek komen versterken.

Eén positie is afgelopen week ingevuld. Wim Kieftenbeld gaat als beoogd voorzitter, samen met het huidige bestuur, de club weer positieve impulsen geven. Dat is ook hard nodig, omdat Kwiek op dit moment nog steeds geen hoofdsponsor heeft. In de algemene ledenvergadering van november zal Wim tot benoeming voorgesteld worden.

Wim is 45 jaar en getrouwd met Monique. Hij is algemeen directeur bij Vitakraft Nederland. Zijn zoon voetbalt bij Rohda in D1 en daar is hij actief als technisch coördinator pupillen en dat blijf hij het komende seizoen ook gewoon doen. Zijn dochter speelt bij Kwiek in de B2 en dat brengt hem uiteindelijk ook bij de club en de interesse in de sport handbal.

De nieuwe beoogd voorzitter windt er maar geen doekjes om. “Door het wegvallen van de hoofdsponsor hebben we een gat in de begroting, dat moet snel gedicht gaan worden.” Kwiek is met ruim 300 leden één van de grootste handbalverenigingen van Oost-Nederland. In de jeugdteams is veel talent terug te vinden. Met dit talent wil Kwiek weer terug naar het hoogste handbalniveau, de eredivisie.

“Ik ben er van overtuigd dat we de boel op de rit gaan krijgen. In een dorp als Raalte, waar Kwiek onlosmakelijk verbonden is met de gemeenschap en iedereen gewend is dat er op het hoogste niveau gehandbald wordt, zijn we met zijn allen verplicht deze prachtige club in de benen te houden.”

Wim Kieftenbeld wil er geen klaagzang van maken, maar wel de urgentie benadrukken. “Het gaat niet alleen om grote sponsoren, maar ook vele kleine kunnen ons helpen.” In de komende weken zullen sponsoren actief benaderd worden en er worden sponsorpakketten naar bedrijven gestuurd. Ook kunnen de trouwe fans zich aanmelden als ‘de trotse supporter’. Voor 50 euro kun je de club al een hart onder de riem steken. Voor meer informatie en uitleg zie staging2.hvkwiek.nl

“We moeten snel door deze fase heen”, aldus Wim Kieftenbeld. Kwiek wil weer omhoog kijken en met handbal bezig zijn. De beoogd voorzitter heeft er met het huidige bestuur alle vertrouwen in om ons eigen Kwiek weer op koers te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.