krielen zoeken nieuwe leden en jeugdprins

Net als vorig jaar hebben de Krielen maar één kandidaat die de uitdaging aangaat om Jeugdprins te worden. Jammer, want de strijd die er in andere jaren tussen de drie kandidaten was, deed het altijd goed. Een spannende strijd, die met behulp van vrienden, vriendinnen en klasgenoten gewonnen kon worden. De kandidaat jeugdprinsen moesten vol aan de bak.

Durf jij? Kom dan een naar een bijeenkomst van de Krielen en meld je aan. Dan kun je in ieder geval de kat(er) uit de boom kijken. Want om Prins van de Krielen te kunnen worden moet je wel bij deze jeugdgroep aangesloten zijn.

Meld je aan voor de Raad van Elf van de Krielen door contact op te nemen met Kyra. Dit kan via kyra.hageman@stoppelkaters.nl of h-kyra@hotmail.com

Mart Overmars, de Jeugdprins van vorig seizoen, kan er nu over meepraten. Hij kijkt nog eens terug op een verrassende regeerperiode. “Ik vond het heel vet. Mijn ouders vonden het geweldig. Ook mijn broertjes waren trots. Het leukste van de carnavalsdagen vond ik de Grote Carnavalsoptocht. Het is heel apart als mensen je naam roepen. Van bovenaf kun je alles heel mooi zien en gaat het confetti gooien super. Vooral familie en vrienden kregen de volle laag.”

Ook kom je in de carnavalskrant De Zotteklap. Op meer dan 90.000 deurmatten lig je op de lezers te wachten. “Toen die krant uitkwam, werd deze speciaal door Ton Groot Beumer aan mij overhandigd.” Er volgden zoveel leuke dingen meer, waaronder een groot spandoek van hem bij De Leeren Lampe.

“Ik had van te voren wel verwacht dat ik het super leuk zou vinden, maar dat het zó enorm leuk zou zijn, dat kun je je van te voren niet voorstellen. Er is iedere dag een druk programma. Je krijgt slaap tekort. Later naar bed en ’s morgens weer bijtijds op pad. Maar ik had het niet willen missen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.