kleurrijke vogels op de haere

Bijna 50 kunstenaars presenteren op zondag 7 oktober een gezamenlijke installatie van ‘ruimtelijke vogels’ in de bomen van Landgoed de Haere, gelegen aan de IJsseldijk tussen Deventer en Olst. De kunstenaars doen mee aan het ‘Bird Art Installation Project’: een nieuw internationaal kunstproject waar meer dan 500 kunstenaars uit 36 landen aan meedoen.

Het vogelschouwspel op de Haere wordt om 12.00 uur geopend en is verder de gehele middag te bezichtigen. Daarna treedt de Zwolse band ‘Pek en Veren’ op en kunt u genieten van koffie met gebak of een ‘vogellunch’ in Brasserie ‘En Progresse’.

Joke Proper en Henny Schaapman zijn de trekkers van het Overijsselse aandeel in het project. “We zijn zelf verrast over het feit dat zoveel kunstenaars enthousiast zijn geworden. Zelfs een aantal verenigingen is spontaan aangehaakt”, aldus Schaapman.

Voor meer informatie kunt u terecht op staging2.enprogresse.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.