kinderboekenweek op obs heidepark

Op OBS Heidepark is de Kinderboekenweek op 3 oktober met een leuke opening begonnen. Alle leerlingen hadden zich in het speellokaal verzameld. Willem Vroom, de nieuwe directeur van de school, zag voor de eerste keer alle leerlingen bij elkaar en noemde dat ook even. Ook werden de voorlees opa’s en oma’s van harte welkom geheten. Zij gaan de komende dagen in de groepen voorlezen. Voor veel was het wel even bijzonder om in OBS Heidepark aanwezig te zijn. Zeker ook omdat de school een grote verbouwing ondergaat die zorgt voor een flinke uitbreiding.

Het thema van de Kinderboekenweek is ‘Hallo Wereld!’. Via een boek kunnen kinderen de hele wereld over reizen en van alles mee maken in verre landen en bij andere culturen. Het belang van lezen staat ook in de Kinderboekenweek centraal. Groep 7 sloot de bijeenkomst af met een daverend optreden met het officiële lied van de Kinderboekenweek ‘Hallo Wereld!’. Een dansje maakte het geheel compleet. Het woord was daarna aan de opa’s en oma’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.