kernenbezoek aan de elshof

Het college van burgemeester en wethouders brengt 1 november a.s. een bezoek aan de Elshof.

’s Middags ontvangt het college, samen met het bestuur van Plaatselijk Belang Elshof, Frans Maas van Maas Energy Systems bv. Hij geeft een presentatie over zijn internetbedrijf aan de Duisterendijk.

Om 20.00 uur begint de ledenvergadering van PB Elshof in het buurthuis op de Elshof. Het is een bijzonder jaar voor het plaatselijk belang. PB Elshof bestaat dit jaar nl. 60 jaar.

Aansluitend licht het college verschillende onderwerpen toe en kunnen er vragen gesteld worden. Na de pauze geeft Dick Wennink een presentatie over de geschiedenis van de Elshof.

Tijdens het kernenbezoek wordt een toelichting gegeven op: de Sociale Toekomstvisie, de stand van zaken rondom het dorpsontwikkelingsplan en de realisatie van snel internet. Ook is er aandacht voor een duurzame inzet van middelen, zoals hergebruik van snoeihout. Het college hecht er veel waarde aan om in een rechtstreeks contact met inwoners van gedachten te wisselen over onderwerpen die in de directe woon- en leefomgeving spelen.

Maas Energy Systems heeft al ruim 15 jaar ervaring op het terrein van adviseren, leveren en installeren van noodstroom systemen en systemen voor duurzame energie. Maas Energy Systems levert UPS systemen, noodstroom aggregaten, zonnepanelen, windturbines en vele oplossingen om tijdens energieverbruik het milieu minder te belasten.

Belangstellenden zijn 1 november van harte welkom tijdens het kernenbezoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.