Home / archiefcentraal / keepersdag vv heino te zien op eredivisie live

keepersdag vv heino te zien op eredivisie live

De keepersdag die VV Heino vorige week woensdag hield, is woensdag (vandaag) te zien op Eredivisie Live in het programma Vitesse TV. Aan de keepersdag, die samen met Vitesse was samengesteld, namen 84 doelmannen deel.

Tien B-keepers, vijftien C-keepers, achttien D-keepers, dertig E-keepers en elf F-keepers werden verdeeld over 12 groepen van ongeveer zeven keepers. De keepers kwamen van de verenigingen Heino, Rohda, SV Dalfsen, Wijhe, ZAC, Hoonhorst, Lettele, SV Raalte, Broekland, Heeten, Nieuw Heeten en Overwetering.

De middag begon met meeting tussen de begeleiders (Heino, Lettele, Hoonhorst, Zwolse Boys, Rohda), trainer (Adrie Broxks, jeugdkeepertrainer Vitesse) en demonstratiekeepers ( Martin van Barneveld, keeper Jong Vitesse, Ruben de Witt (Jonge Kracht 1), Tim Schoofs (Eldenia 1), Marc de Witt (Presikhaaf 1) en Robin van de Berg (Heino A1).

De uitzending is te zien op Eredivisie Live om 18.30 uur, 20.25 uur en 00.25 uur. Wie niet rechtstreeks kan kijken, kan na de uitzending deze link volgen.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.