kans op wellnessprijzen bij deelname sw4d

De deelnemers van de Sallandse Wandelvierdaagse maken met de Salland fotoactie kans op vitale prijzen namelijk: een arrangement Salland Relax voor 2 personen bij wellnessresort Thermen Bussloo en een verwenpakket van Rituals. Tijd voor wat ontspanning na al die fysieke arbeid. De winnaars worden bepaald door de organisatie van de SW4D en Salland verzekeringen. De prijzen worden uitgereikt door Toffe Peer op vrijdagmiddag 26 oktober bij de afsluiting van de vierdaagse (na de Kidsverloting).

Salland verzekeringen vindt een gezonde leefstijl erg belangrijk. Daar maakt zij zich als zorgverzekeraar hard voor. Maar Salland verzekeringen is ook benieuwd naar wat jij allemaal zelf doet om gezond te worden en te blijven. Ben jij gezond bezig? Doe mee aan de Salland fotoactie op de FaceBook-pagina van Salland Verzekeringen. Upload jouw gezondste foto op Facebook, verzamel de meeste stemmen en win mooie prijzen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.