kampioenen bij pitch en putt in lemele

De laatste ronde op de pitch en putt golfbaan te Lemele gaf elke speler nog de mogelijkheid om in zijn of haar klasse nog punten te verzamelen. Voor het stableford klassement pakten nijverdaller Bert Wolbers en Theo Leestemaker uit lemele de 10 punten mee, beide spelers speelden 38 stableford bij elkaar Bert had hiervoor 70 slagen nodig en Theo 68 slagen.

Dinand Scholten uit nijverdal kreeg 8 punten voor zijn 37 stableford na een ronde 62. Heetenaar Gerard Schoot en Gerrit Koggel uit Dalmsholte scoorden 36 stableford en kregen 7 punten bij geschreven, Gerard had 68 slagen nodig en Gerrit 57. Ommenaar Jan Hekman en Nijverdaller Herman Scholten scoorden 35 stableford voor hun respectievelijke ronde van 57 en 55 slagen en kregen 5 punten bij geschreven. Dinie Hekman uit Ommen, Wim van de Linde uit Lemele en Erwin Scholten uit Nijverdal scoorden 34 stableford en kregen nog 3 punten bijgeschreven, Dinie had 66 slagen nodig en Wim 63 en Erwin 58 slagen.

Bij stableford wordt rekening gehouden met de handicap ( de betere spelers moeten rond komen in minder slagen dan de minder goede spelers) Op die manier heeft een ieder kansen om hoog te eindigen in zijn of haar klasse. Bij strokeplay telt het aantal slagen over de 18 holes, en hoe minder slagen men nodig heeft hoe hoger men eindigt in dit klassement. De tien punten gingen hiernaar Herman Scholten rondje 55, negen punten waren er voor Hans Strijkveen, Jan Hekman en Gerrit Koggel rondje van 57. zes punten waren er voor Erwin Scholten, Jos Harmsen en Theo Otten met 58 slagen. Dinand Scholten kreeg hier 3 punten rondje 62, En twee punten waren er voor Bert Duerink en Wim van de Linde na hun rondje van 63 slagen.

Algemeen kampioen na de 28 gespeelde ronden in het stablefordklassement werd Dinand Scholten en in het Strokeplay klassement Hans Strijkveen.

Verdere uitslagen Stableford klassement:

Stableford senioren heren, 1e Dinand Scholten 110 punten, 2e Henk Bendijk 98 punten en 3e e Han Strijkveen en Jan Hekman met 92 punten.

Stableford heren: 1e Gerrit Koggel 92 punten, 2e Henri Duerink 65 punten, 3e Erwin Scholten 61 punten. Bij de senioren dames werd 1e Mieke Bendijk met 76 punten, 2e Dinie Hekman met 61 punten en 3e Diny Fransen met 42 punten. Bij de dames werd Anja Duerink kampioen met 57 punten.

In de strokeplay competitie werd bij de senioren heren kampioen Hans Strijkveen met 213 punten, 2e Herman Scholten met 202 punten en 3e Jan Hekman met 141 punten. Bij de heren werd hier kampioen Theo Otten met 181 punten 2e Jos Harmsen met 117 punten en 3e Erwin Scholten met 115 punten. Bij de senioren dames was Diny Fransen met 12 punten de beste en Dinie Hkeman werd 2e met 5 punten. Bij de dames was het kampioenschap hier ook voor Anja Duerink met 5 punten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.