juf irma 25 jaar in het onderwijs

Het was feest op basisschool De Bongerd afgelopen donderdag. Juf Irma, een van de leerkrachten van de school in Wijhe, was namelijk 25 jaar werkzaam in het onderwijs. En dit was wel een feestje waard.

Irma werd van huis gehaald met een knalgele oude Mercedes. Op het schoolplein hadden alle leerlingen zich verzameld. Zij zongen de juf toe met een zelfgemaakt lied en het schoollied ‘de Bongerdblues’.

Aangezien de juf heel veel van muziek houdt en de Kinderboekenweek met het thema ‘Hallo wereld’ net achter de rug was, gaven alle groepen na de pauze een voorstelling die iets te maken had met verschillende landen en muziek. Het werd een geweldig feest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.