Home / archiefcentraal / jubileumboek sv raalte vol herinneringen

jubileumboek sv raalte vol herinneringen

Tot op de dag van vandaag hebben ze het er over bij SV Raalte. Maar er zijn meer van dit soort verhalen. En voor de echte SV Raalte liefhebber zijn al deze fantastische, historische verhalen gebundeld in een jubileumboek. Een must-have voor de Raaltenaar. Verhalen over legendarische voetbalwedstrijden, maar ook over de handbal en gymnastiek door de jaren heen en de moeilijke oorlogsjaren. De schrijvers proberen de lezers hier zicht op te geven. Dit natuurlijk opgesmukt met veel foto’s en tekeningen.

Het 136 pagina’s tellende jubileumboek wordt tijdens het feestweekend verkocht voor slechts 5 euro. Na afloop van het jubileumweekend wordt het boek te koop aangeboden via Boekhandel Bruna aan de Herenstraat 19 in Raalte, waar het dan 10 euro gaat kosten.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.