jubileumboek sv raalte vol herinneringen

Tot op de dag van vandaag hebben ze het er over bij SV Raalte. Maar er zijn meer van dit soort verhalen. En voor de echte SV Raalte liefhebber zijn al deze fantastische, historische verhalen gebundeld in een jubileumboek. Een must-have voor de Raaltenaar. Verhalen over legendarische voetbalwedstrijden, maar ook over de handbal en gymnastiek door de jaren heen en de moeilijke oorlogsjaren. De schrijvers proberen de lezers hier zicht op te geven. Dit natuurlijk opgesmukt met veel foto’s en tekeningen.

Het 136 pagina’s tellende jubileumboek wordt tijdens het feestweekend verkocht voor slechts 5 euro. Na afloop van het jubileumweekend wordt het boek te koop aangeboden via Boekhandel Bruna aan de Herenstraat 19 in Raalte, waar het dan 10 euro gaat kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.