jonge natuurfotografen gezocht

Stichting De Ulebelt, IVN Wijhe Olst en natuurfotograaf Sterre Delemarre zoeken enthousiaste kinderen die mee willen doen met het unieke project “Jij & fotografie natuurlijk” bij infocentrum IJssel in Den Nul. “Jij & fotografie natuurlijk” is een groot natuurfotografieproject voor kinderen van 9 t/m 12 jaar in Overijssel.

Dit najaar gaan op verschillende plekken in de provincie kinderen de natuur ontdekken en fotograferen. Op elke plek worden er een fotografieworkshop en een terugkommiddag georganiseerd en wordt er een expositie ingericht.

Heb je zin om actief bezig te zijn in de natuur? En vind je het leuk om (beter) te leren fotograferen? Dan is “Jij & fotografie natuurlijk” echt iets voor jou.

Het project bij het infocentrum IJssel vindt plaats op de volgende dagen:

Fotografieworkshop: woensdag 14 november 14 – 16 uur

Terugkommiddag: woensdag 28 november 14 – 16 uur

Feestelijke opening expositie: Woensdag 12 december 16 – 17 uur

De kosten om mee te doen bedragen 10 euro per persoon plus de kosten voor de afdrukken van de foto’s. Het is de bedoeling dat je zelf een digitale camera meeneemt. Mocht je graag mee willen doen, maar heb je geen camera, dan kan je er een lenen.

Je kunt je opgeven voor het project via de website staging2.jijenoverijssel.nl. Er kunnen maximaal twintig kinderen deelnemen, dus wees er snel bij. Heb je nog vragen, kijk dan op de website of bel met Sterre Delemarre (06 47190935).

“Jij & fotografie natuurlijk” wordt georganiseerd door natuurfotograaf Sterre Delemarre en Stichting De Ulebelt uit Deventer, in samenwerking met het IVN Wijhe Olst en de Provincie Overijssel. In 2010-2011 werd het project reeds op tien plekken in de provincie gehouden. Dit was een enorm succes. Vanwege het grote enthousiasme van de kinderen en de bezoekers van de exposities krijgt het daarom dit najaar vervolg in andere gemeenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.