jonge mantelzorgers gaan griezelen

Op donderdag 25 oktober a.s. organiseert Carinova Steunpunt Mantelzorg voor jonge mantelzorgers van 6 – 10 jaar uit de gemeentes Deventer, Raalte, Ommen, Dalfsen en Hardenberg een griezeltocht bij het Natuurinformatiecentrum in Ommen. We gaan van 18.45 – 21.00 uur lekker griezelen met de boswachter. Ook wordt er een spannend griezelverhaal gelezen. Dus, wil je griezelen?? Geef je dan op bij Rinie van de Hoek van het Carinova Steunpunt Mantelzorg. Dit kan telefonisch via 0900 86 62 of per mail via r.vandehoek@carinova.nl of bij m.leutscher2@carinova.nl. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers zijn kinderen bij wie er thuis iemand extra zorg nodig heeft. Dat kan zijn een ouder, broer of zus met een ziekte, een beperking of met psychische- of verslavingsproblemen. Een kwart van alle jongeren zorgt voor een familielid. De aandacht binnen het gezin van deze jongeren gaat vaak uit naar het familielid dat extra zorg nodig heeft. Voor de jonge mantelzorgers is er dan minder aandacht. Zij blijven vaak alleen met hun zorgen. Maar 25 oktober staan de jonge mantelzorgers in het middelpunt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.