jodymoon met theatershow in klein koninkrijk

Singer-songwriter duo Jodymoon staat op zaterdag 20 oktober vanaf 20.30 met haar tweede theatershow op het podium van Klein Koninkrijk. Jodymoon bestaat uit zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets.

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van NL, gaf afgelopen jaar een reeks concerten in Canada en heeft als voorprogramma gespeeld voor onder andere Joan Armatrading, Damien Jurado, Tom McRae en Wende. In New York werkten ze meermaals samen met producer Bryce Goggin (Antony & the Johnsons en Joan As Police Woman). Inmiddels heeft Jodymoon getekend voor haar vierde album dat in 2012 internationaal uitkomt.

Kaarten kosten 15 euro en reserveren kan via info@kleinkoninkrijk.nl of 0570-560670. De deuren gaan open om 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.