Home / archiefcentraal / jodymoon met theatershow in klein koninkrijk

jodymoon met theatershow in klein koninkrijk

Singer-songwriter duo Jodymoon staat op zaterdag 20 oktober vanaf 20.30 met haar tweede theatershow op het podium van Klein Koninkrijk. Jodymoon bestaat uit zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets.

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van NL, gaf afgelopen jaar een reeks concerten in Canada en heeft als voorprogramma gespeeld voor onder andere Joan Armatrading, Damien Jurado, Tom McRae en Wende. In New York werkten ze meermaals samen met producer Bryce Goggin (Antony & the Johnsons en Joan As Police Woman). Inmiddels heeft Jodymoon getekend voor haar vierde album dat in 2012 internationaal uitkomt.

Kaarten kosten 15 euro en reserveren kan via info@kleinkoninkrijk.nl of 0570-560670. De deuren gaan open om 20.00 uur.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.