Home / archiefcentraal / jezus geveild in st willibrod

jezus geveild in st willibrod

Het was zaterdag erg druk op de rommelmarkt bij St.Willibrord op de Boskamp. Niet dat alle bewoners bezoek kregen, maar er werd een rommelmarkt gehouden. De spullen van de bewoners werden voor een prikkie verkocht.

Opvallend waren de twee Jezus-schilderijen die ruim honderd jaar oud zijn en voor een prijs van zeven euro vijftig weg gingen. In de recreatiezaal kon men aan de koffie onder het genot van gezellige muziek op orgel van Jo-Anne. De opbrengst gaat naar de ontspanningsactiviteiten van het tehuis.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.