Home / archiefcentraal / jeugd sv raalte houdt van holland

jeugd sv raalte houdt van holland

De oudere jeugd van de jubilerende Omnivereniging SV Raalte kreeg een mooi programma voorgeschoteld ter viering van het 75-jarig bestaan van de vereniging. In het nieuwe clubgebouw werd het spel ‘Ik Hou van Holland’ enthousiast meegespeeld.

In tegenstelling tot de jongste kinderen, kon deze jeugd tussendoor genieten van een barbecue, mogelijk gemaakt door Marco Paalman catering. Als herinnering aan het jubileumweekend kreeg iedereen een blauw-witte bidon met het jubileumlogo.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.