info avonden wonen bij rabobank salland

Krijg ik als starter een hypotheek? Hoe krijg ik mijn huisverkocht? Sparen of aflossen? Dat zijn vragen waarmee je terecht kunt op de Info Avonden Wonen van Rabobank Salland. De eerstvolgende avonden zijn op donderdag 25 oktober (kantoor Singel 9 Deventer) en op vrijdag 26 oktober in Raalte (Domineeskamp).

Op deze avonden kan je speeddaten met de adviseurs van de Rabobank, een notaris, makelaar, interieuradviseur en in Deventer ook met het Nieuwbouwhuis. Daarnaast worden er verschillende presentaties verzorgd. Om 18.30 en 19.30 start de presentatie ‘Starten op de woningmarkt’ en om 19.00 uur en 20.00 uur start de presentatie ‘Hoe verkoop ik mijn woning?’.

De Financieel Adviseurs staan deze avond natuurlijk ook klaar om bezoekers in ongeveer 15 minuten een scan van hun huidige financiële situatie te geven. Samen met de adviseur kijkt de klant naar het inkomen, de groeiperspectieven, de gezinssituatie, eventuele leningen en spaargelden en wensen voor de toekomst. Aan de hand van dit overzicht wordt duidelijk hoeveel je bij de Rabobank kan lenen voor een hypotheek. Het is belangrijk dat je hiervoor je meest recente salarisstrook meeneemt (en die van je eventuele partner).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.