in beeld eerste uitzending op carmel college

RTV Raalte zond zaterdag voor het eerst uit vanuit hun nieuwe studio op Carmel College Salland. De eerste uitzending stond in het teken van de aanleiding en kansen van deze samenwerking. Beide partijen zijn zeer content met de mogelijkheden die deze samenwerking biedt.

Dit schooljaar gaat Carmel aan de slag met het ontwikkelen van lesmateriaal op gebied van media. Het doel is dat volgend schooljaar alle derde- en vierdeklassers ervaring gaan opdoen met het maken van radio en televisie. Harry Radstake, eindredacteur radio bij RTV Raalte, is blij met deze nieuwe impuls: “Ook nu al komen er vragen van nieuwsgierige leerlingen. Als zij enthousiast zijn en een goede stem hebben, nodig ik ze uit mee te werken aan een programma. Dit is dan uiteraard wel op vrijwillige basis en nog niet vanuit het lesprogramma,” aldus Radstake.

De eerste foto’s van de uitzending van zaterdag zijn inmiddels ook aanwezig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.