huwelijk botst op herenhof

Een fietstochtje van een echtpaar uit Raalte is dinsdagmiddag spaak gelopen op de Herenhof in het centrum van het dorp. De man en de vrouw fietsten naast elkaar, toen de vrouw linksaf wilde slaan. Haar man wilde echter rechtdoor, waardoor de fietsers elkaar in de wielen reden. Gevolg was dat de vrouw als een blok voor haar man viel.

Ter plaatse is de vrouw door ambulancepersoneel onderzocht, omdat ze klaagde over een pijnlijk bovenbeen. Behandeling in het ziekenhuis was gelukkig niet nodig, waardoor het echtpaar samen huiswaarts kon.

Of één van de twee na het ongelukje aanstuurt op een scheiding, is ons niet bekend. De wijze les van vandaag leert ons dat een huwelijk vallen en opstaan is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.