hoofdsponsor hv haarle verlengt met jaar

Handbalvereniging Haarle heeft het contract met hoofdsponsor Auto Service Haarle met een jaar verlengt. De verlenging van het contract, met een optie voor nog een jaar, en het nieuwe handbalseizoen werden ingeluid met de presentatie van een gloednieuwe teamfoto van Dames 1.

Het bestuur van de handbalvereniging is blij met het vertrouwen van de sponsor en blikt vol vertrouwen vooruit op het nieuwe seizoen van Dames 1. Voorzitter Rob Bijvank: “We hebben dit seizoen een goede mengeling van jonge meiden en meiden met veel ervaring. Er zit veel ambitie in dit team en er is een goede teamspirit. Als iederen gezond blijft en er vol voor blijft gaan kunnen we ver komen.” Trainer/coach Guido Torenbeek beaamt dit. “Het is een hele nieuwe competitie en we kennen de meeste teams dus niet, maar we gaan voor de bovenste plaatsen.”

De eerste twee wedstrijden van het seizoen zijn inmiddels gespeeld en gewonnen. Haarle versloeg Groessen en Ha-Stu. Hierdoor staan de dames momenteel op de eerste plaats in de eerste klasse Regio Oost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.