het is weer wild smullen in de bokkers molle

Restaurant De Bökkers Mölle heeft weer voortreffelijke wildgerechten op het menu staan. Buiten wordt het kouder, de wind steviger en de dagen korter, maar bij De Bökkers Mölle brandt de open haard terwijl de gasten zich culinair verwennen met bijvoorbeeld een uitstekend bereide hertenbiefstuk, een wildzwijnhaas of een hertenstoofpot met cranberry. In de maanden oktober en november 2012 geniet u voor slechts 30 euro van een riant driegangendiner dat helemaal past bij de tijd van het jaar.

Restaurant De Bökkers Mölle aan de Rijksstraatweg in Olst heeft een naam hoog te houden als het gaat om het serveren van exquise wildgerechten. Tijdens het wildseizoen, dat duurt tot ongeveer eind februari volgend jaar, is het wel verstandig om te reserveren. Dat kan het makkelijkst via de telefoon: 0570 – 56 13 72.

En hoewel de ligging van het restaurant en de uitstraling wellicht anders doen vermoeden, is het prijsniveau verrassend laag. Geen liefhebber van wild? Een menu van drie gangen van de reguliere kaart heeft u al voor 32,50 euro!

De Bökkers Mölle is een sfeervol restaurant in een prachtig gerestaureerde molen uit 1782. Een molen met een lange en indrukwekkende geschiedenis. Het voormalige pakhuis is omgetoverd tot een smaakvolle ruimte waar u heerlijk in vertrouwd gezelschap kunt dineren, een receptie tot 150 gasten kunt houden, uw verjaardag in een besloten ruimte kunt vieren of en zelfs kunt trouwen. De Bökkers Mölle is in de gemeente Olst-Wijhe een officiële trouwlocatie.

De Bökkers Mölle

Rijksstraatweg 45

8121 AB Olst

0570 – 56 13 72

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.