herfstactiviteiten bij natuurdiorama holterberg

Tijdens de hele herfstvakantie kan er in het natuurmuseum door de kids met materialen uit de natuur geknutseld worden en zijn er nieuwe speurtochten door het museum. Er draait een film over reptielen en er is een nieuwe tentoonstelling: Animal Killers.

Het programma voor de herfstvakantie bestaat uit de volgende activiteiten:

Op maandag 15 en 22 oktober

Speciaal voor kinderen, een paddenstoelsafari in het Bos van Daantje Das. Samen met de Rangers van het natuurmuseum beleven de kids het herfstbos. Na afloop van de tocht krijgen de deelnemers een ‘Safari’ diploma én een smakelijke verrassing. Deelname kost 4 euro per persoon. Het begint om 11.00 uur. Reserveren is gewenst.

Woensdag 17 oktober

De gidsen van het natuurmuseum nodigen u uit voor een wandeling door het Nationale Park. Volop kleur en krachtige geuren. De weidse panorama’s en de verhalen maken van de tocht een onvergetelijke ervaring. Deelname kost 9,50 euro en dat is inclusief een bezoek aan Natuurdiorama Holterberg. Onderweg koffie met een Holtense lekkernij. De start is om 11.00 uur. Reserveren is gewenst.

Woensdag 24 oktober

Houtkunstenaar Remco Rensen is aan de beurt. Op het Holterbergplein tovert hij met een motorzaag voederhuizen, eekhoorns, uilen en wat u maar wenst uit een boomstam. Boven het houtvuur in de vuurkorf mogen kinderen een broodje bakken en kastanjes poffen. Ook is er warme chocolademelk verkrijgbaar. Het programma begint om 14.00 uur. Reserveren is niet nodig.

Zaterdagavond 27 oktober

Tijdens de Nacht van de Nacht, nemen de natuur-gidsen en verhalenvertellers van Natuurdiorama Holterberg u mee over de paden van de nachtelijke Holterberg. Het wordt een donkere en mysterieuze tocht door de bossen naar de heide. Onderweg zal de heks van het Numendal Old Minneke mogelijk haar verleidelijke klanken laten horen. Op de heide, waar het echt donker is, wordt u de weg langs de sterrenhemel gewezen waar Cassiopeia en de Dolfijn schitteren.

De start is om 21.30 uur, deelname kost 7,50 euro en dat is inclusief onderweg een pittig drankje. Reserveren is gewenst.

Reserveren kan via 0548-361979 of museum@holterberg.nl

Voor meer informatie staging2.museumholterberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.