heeten gaat aan de bak voor kunstgras

Oosterhuis heeft maandag een afspraak met wethouder Hiemsta. “Ik neem aan dat ze dan gaan vertellen wat ze van plan zijn. Voor mij is duidelijk dat dat kunstgras er moet komen,” stelt de voorzitter van SV Heeten.

Oosterhuis kan nog niet al te inhoudelijk op het nieuws reageren. “Het is nieuw voor mij. Ik had het nog niet gehoord. Maar gelukkig beslist de gemeenteraad en niet B&W.” Uit die woorden valt op te maken dat Oosterhuis de raadsleden nog wil gaan bespelen voordat het debat in de gemeenteraad komt. “Het is ons beloofd, dus het moet er komen.”

Oosterhuis treedt in november af als voorzitter van SV Heeten. “Maar dit project wil ik afmaken.” Oosterhuis biedt dus gelijk zijn opvolger aan om te helpen in de strijd om kunstgras.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.