Home / archiefcentraal / gratis boek van de bibliotheek

gratis boek van de bibliotheek

De donkere kamer van Damokles wordt tijdens de campagneperiode van donderdag 1 tot en met vrijdag 30 november door de openbare bibliotheken gratis aan hun betalende leden verstrekt.

In de roman komen de thema’s angst, dreiging, verraad, ongrijpbaarheid van de werkelijkheid en onkenbaarheid van de ander aan bod.

Leescafé tijdens Nederland Leest

Jan en Sanne Terlouw komen op 4 november om 15.00 uur naar het Hoftheater. Deze lezing is mogelijk dankzij de samenwerking met Leescafé en Hoftheater. Op het Carmel zal Kees van Beijnum langskomen op woensdag 14 november. Leerlingen krijgen de kans een bekende schrijver te ontmoeten.

Over Nederland Leest

Nederland Leest is een evenement ter bevordering van het lezen van boeken. Het vindt jaarlijks plaats in de maanden oktober en november en wordt georganiseerd door de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB). De eerste Nederland Leest was in 2006. Het evenement is gebaseerd op een Amerikaans initiatief met de naam One Book, One City. Het is de bedoeling dat er een discussie op gang komt over een bepaald boek. Dat boek wordt weggegeven in openbare bibliotheken, waar het door leden gratis kan worden afgehaald.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.