glas in lood atelier harmsma breidt uit

Atelier Harmsma in Mariënberg is uit zijn jasje geknapt. De cursussen en opdrachten lopen zo goed dat er een tweede atelierruimte bij geopend is. Het atelier, dat in 2011 gestart is met het geven van cursussen en workshops, blijkt een groot succes te zijn. Regelmatig melden nieuwe cursisten zich aan.

Martin Harmsma vindt het vooral belangrijk om flexibel te zijn naar de cursisten toe. Zo kan men, als men zich met minimaal twee (maximaal vier) personen opgeeft voor een cursus, in overleg zelf de data bepalen.

Sinds enige tijd houdt Atelier Harmsma zich ook bezig met brandschilderen en fusing. Hiervoor worden (nog) geen cursussen aangeboden, maar uiteraard kunnen wel opdrachten gegeven worden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een portret van uw hond, kat of konijn. Een gebrandschilderd portret is een heel nieuwe kijkervaring.

Atelier Harmsma laat zich ook regelmatig op beurzen zien. Zo was men in 2012 in voor- en najaar te zien op de Crea Hardenberg. Ook op de Summerfair in Ommen werd de stand van Atelier Harmsma goed bezocht. Op 17 november aanstaande kunt u Martin Harmsma vinden op de Cadeaumarkt in de Muzerie in Hardenberg. Op deze markt kunnen allerlei leuke cadeautjes (bijvoorbeeld voor de Kerstdagen) gekocht worden. Dus, misschien tot ziens op de Cadeaumarkt in de Muzerie.

Atelier Harmsma zelf is op afspraak geopend. Kom eens langs en bespreek de mogelijkheden. Contact opnemen kan via staging2.atelierharmsma.nl of 0523-234314.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.