geslaagde feel good dag krijgt vervolg

Hoe samenwerking kan leiden tot een succes met resultaat bleek maar weer eens tijdens de Feel Good dag die op zaterdag 6 oktober plaatsvond in de salon van Berna’s Hairfashion in Ommen. Vanaf 14.00 uur stond de deur van de salon wijd open voor iedereen die zich had aangemeld voor deze feel good dag maar ook toevallige voorbijgangers kwamen even een kijkje nemen.

Het voornamelijk vrouwelijke publiek kreeg diverse behandelingen aangeboden. Alida Martens van de gelijknamige massagepraktijk gaf elke bezoeker een massage van ongeveer 15 minuten, Eef Kerkdijk van de schoonheids- en pedicuresalon “Baalder-Esch” uit Hardenberg gaf een gezichtsmassage, een schoonheidsbehandeling en bracht een verbluffende make-up aan. Vooral haar tips voor liftende effecten rondom de ogen waren zeer in trek bij de dames.

Ook een enkele heer liet zich eens goed verwennen en ook hij zag er na afloop als herboren uit. Op de vraag hoe hij deze dag had ervaren, zei hij;” Het is een heel goed initiatief en zo goed verzorgd allemaal met hapjes en drankjes en dan ook nog voor het Vechtgenotenhuis, perfecte combinatie”. De hapjes en drankjes werden beschikbaar gesteld door het team van Brasserie Tante Pos uit Ommen. Van iedereen werd na afloop van de behandelingen een mooie glamour foto gemaakt door professioneel fotografe Carlijn Hendrikx uit Witharen.

Berna en Monique, de kapsters van de salon waar deze activiteit gehouden werd, gaven elke bezoeker een lekkere hoofdmassage en brachten de kapsels mooi in model. Bezoekster Jacqueline van der Boon vond het helemaal geweldig; “Vooral dat iedereen hier belangeloos aan meewerkt, is zo bijzonder”. Renée Rouwendal sluit zich hier helemaal bij aan. ”Hier is echt werk van gemaakt en de sfeer is zo goed”, vult Renée nog aan. Aldien Pasman en Henny Lammerink, beide afkomstig uit Ommen reageerden met de woorden; ”Dit is echt voor herhaling vatbaar en het idee is zo leuk”.

De dag stond geheel in het teken van het onderwerp van Pink Ribbon, oktober borstkanker maand. De salon was dan ook ingericht met allerlei herkenbare roze materialen van Pink Ribbon. Kunstenares Erna Prenger had speciaal voor deze dag een prachtig schilderij gemaakt van een naakt vrouwenlichaam. Op dit schilderij kan nog de gehele maand geboden worden en de opbrengst is eveneens voor het Vechtgenotenhuis.

Bij de deur staat een grote melkbus en iedereen die nog een donatie wil doen voor het Vechtgenotenhuis kan deze in de speciale melkbus deponeren en of het allemaal nog niet genoeg is, Berna stelt van elk product dat zij verkoopt in deze maand nog een euro beschikbaar voor dit doel en dat terwijl zij zich al zo heeft ingezet voor deze geweldige Feel Good dag. De totale opbrengst wordt aan het eind van deze maand bekendgemaakt, dan zal Berna een cheque overhandigen aan het bestuur van het Vechtgenotenhuis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.