geslaagd ntk bij sc overwetering

Op het sportpark van SC Overwetering vond dinsdag 23 oktober de voorronde van het Nederlandse Techniek Kampioenschap (NTK) plaats. 55 enthousiaste kinderen oefenden vanaf 10.00 uur, onder leiding van SportPartners en in samenwerking met de Techniek Academie van SC Overwetering, intensief op de technische oefeningen. De kinderen deden dit met een mooie nieuwe bal en in een nieuw shirt van het NTK.

SportPartners kreeg assistentie van de trainers van de jeugdopleiding van SC Overwetering, die daarvoor in de Meulensteen methode waren opgeleid. Afwisselend werden techniektrainingen gedaan, waarna de aangeleerde trucjes in partijvormen werden geoefend. Na de sportlunch gingen de oefeningen verder.

Naarmate de middag verstreek zagen de trainers en de ouders het vertrouwen en het lef bij de spelers en speelsters om een acties te ondernemen toenemen. Tegen vier uur gingen alle kinderen vermoeid, maar zeer tevreden huiswaarts. Milan Plette, Tan van de Bent, Wesse Grootkoerkamp, Naomi de Ruyter en Oscar Kappert werden uiteindelijk winnaar in hun leeftijdscategorie en mogen naar de finale van Het Nederlands Techniek Kampioenschap op zondag 28 oktober op Papendal.

Alle deelnemers zijn een ervaring rijker en kunnen het geoefende straks in hun team tijdens trainingen en wedstrijden in de praktijk brengen. SC Overwetering kan terugkijken op een zeer geslaagd NTK 2012.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.