gemeente raalte zet bladbakken klaar

De gemeente Raalte zet vanaf 15 oktober op verschillende plaatsen binnen de kernen bladbakken. Hierin mag je bladeren gooien die in je tuin zijn gevallen.

De gemeente meldt concreet dat er alleen blad in de bakken gegooid mag worden. De gemeente leegt de bakken waar nodig wekelijks. Als tijdens het legen blijkt dat er ook ander tuinafval in een bak zit, dan moet deze op een ander moment geleegd worden. De gemeente moet het afval dan apart afvoeren. Dat brengt extra kosten met zich mee.

Komt dit bij een bepaalde bak vaker voor, dan wordt deze verwijderd. Er komt dan ook de volgende jaren geen bak meer op de betreffende plek. Vanaf half december leegt de gemeente de bakken voor de laatste keer, waarna ze worden weggehaald.

Klik hier voor de plaatsen waar de bladbakken neergezet worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.