geheime opnames voor carnavalskraker

Achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan de opnames van de nieuwe cd die de Stöppelkaters rond de 11de van de 11de weer gaat presenteren. Diverse groepen bereiden altijd in het geheim carnavalsnummers voor. Wij hebben zondag stiekem foto’s gemaakt van het inzingen van het nieuwe nummer van Chicks on the Block. Vorig jaar deden ze voor het eerst mee, dit jaar hebben ze zelfs een vierstemmig refrein ingezongen.

De opnames van de elf groepen zijn in het geheim gemaakt, in een kelder onder de Chinees aan de Brugstraat in Raalte. ‘Eem veurlangs’ doet dit jaar voor het laatst mee. Alle leden en oudleden die ooit met deze groep meededen zijn uitgenodigd om nog een keer een spetterend nummer op het podium te brengen. Trio Slecht Geslapen doet ook mee, hebben we vernomen, net als het Deurslentersduo, Geen Gezicht, SOS, 85Db… In totaal zijn er elf deelnemende groepen.

We mogen er verder nog niet zo veel van verklappen, daarvoor moet je naar de carnavalsavond op 9 november komen, natuurlijk in de Leeren Lampe.

Die avond wordt trouwens ook de nieuwe prins carnaval bekend gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.