Home / archiefcentraal / geen asbest buiten terrein rwzi raalte

geen asbest buiten terrein rwzi raalte

De deskundigen die onderzoek hebben gedaan, hebben stukken van deze panelen gevonden op het gedeelte van het terrein waar de ontploffing is geweest. Buiten het terrein zijn de scherven van deze panelen niet aangetroffen. De borstweringpanelen waren onderdeel van deur- en raampanelen van het verwoeste gebouw. De asbesthoudende materialen worden volgens de richtlijnen opgeruimd. Het deel van het terrein waar deze resten zijn aangetroffen, is afgezet met hekwerken. Naar verwachting wordt het asbest nog deze week opgeruimd.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.