ga eagles wint met 2 1 van sc telstar

Go Ahead Eagles kreeg vrijdagavond de nummer 12 van de Jupiler League op bezoek, Telstar. Door de goals van Joey Suk komen de Deventenaren op een 2-0 voorsprong. Telstar die niet veel in te brengen hebben komen nog gevaarlijk dichtbij in de 92ste minuut, echter komen ze niet op gelijke hoogte. Eindstand 2-1

Go Ahead Eagles dat de wedstrijd direct controleert moet eerst een flinke kans incasseren van Murphy. De nummer 11 van Telstar krijgt de bal er niet in door een goede redding van de Jong Oranje-keeper Nick Marsman. In de 15e minuut komt Eagles dan een beetje uit hun schulp. Door goed combineren tussen Suk en Promes krijgt de eerst genoemde de bal niet in de goal. Dan toch komt de voorsprong in de 24e minuut door een goal van Joey Suk. Suk die de aanval zelf opzetten ziet de bal via de kluts weer in zijn voeten vallen. Hij, die zich geen moment bedenkt, schiet de bal strak de bovenhoek in. Voor de rest domineert Go Ahead Eagles de wedstrijd. Ze geven niks weg, maar creëren ook vrij weinig. Ruststand 1-0.

De nummer 7 van de Jupiler League, Go Ahead Eagles, neemt direct weer het initiatief om zo snel mogelijk de 2-0 te maken. In de 49e minuut was het al bijna raak via Houtkoop, maar de voorzet van Antonia valt achter hem. In de 54e minuut is het dan wel raak. Door de 2e goal van Suk. Door een prima voorzet van Houtkoop kan Suk de bal erin tikken. Go Ahead Eagles die de wedstrijd probeert dood te maken krijgt niks tegen. De wedstrijd wordt een beetje saai om naar te kijken. Maar de sterk spelende Marsman en Suk maken de wedstrijd toch wat aantrekkelijker. Na de goal komt Telstar niet meer aan bod. Toch komen ze in de 92ste minuut nog op 2-1 door een prachtige solo van Resida die de bal ook goed inschiet. Verder komen ze niet en de drie punten blijven in Deventer. Eindstand 2-1.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.