foto expositie van stijl in holstohus

De nieuwe fotogroep ‘Stijl’ uit Olst-Wijhe start haar eerste seizoen met een foto-expositie in het Holstohus in Olst. De groep bruist van ideeën en het programma ziet er veelbelovend uit voor het komend seizoen.

Voor deze expositie is het thema Beeld en Gedicht gekozen. Iedere fotograaf uit de groep heeft een gedicht gekregen dat als inspiratie heeft gewerkt om te komen tot foto’s die het gedicht versterken, soms verbeelden en/of de emotie uitdrukt die de fotograaf voelt bij het gedicht. De expositie belooft een waarlijke ontmoeting te zijn tussen Fotobeeld en Poëzie. De leden van Stijl willen zich door middel van deze expositie gelijk presenteren aan de inwoners van de gemeente. De expositie is geopend vanaf zaterdagmiddag 6 oktober en is daarna nog ruim drie weken te zien in het Holstohus op alle dagen van de week van 9.00 uur tot 21.00 uur, behalve op zondag.

Fotogroep Stijl gaat de maanden oktober, november en december zich volledig richten op Natuurfotografie, zowel Macrofotografie als Landschapsfotografie. Dit onder deskundige leiding van twee gastdocenten.

Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Er is nog plek voor nieuwe leden. Voor meer informatie mail naar fotogroepStijl@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.