films kijken in de bibliotheek

In de bibliotheken in Heino en Heeten, in het Annahuis in Raalte en bij het Infoplein in Broekland zijn in de herfstvakantie diverse films te bekijken.

In Heino kan dit op maandag 22 en woensdag 24 oktober. Op de maandag draait de film De Hongerspelen vanaf 18.00 uur. Deze film is voor kinderen vanaf 12 jaar. Woensdag worden er twee films vertoond; De Piraten (vanaf 13.30 uur, geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar) en Achtste groepers huilen niet (vanaf 15.30 uur, geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar). De entreeprijs voor het bezoeken van een film in de bibliotheek van Heino bedraagt 2 euro per persoon.

In Heeten kunnen bezoekers genieten van de film Meet the Robinsons. Het is een film voor alle leeftijden en deze start om 14.30 uur. De toegang is gratis.

Ook in het Annahuis is Meet the Robinsons te bekijken. Dit kan op woensdag vanaf 14.30 uur. De entreeprijs bij het Annahuis bedraagt 3,50 euro per persoon.

Tot slot is Meet the Robinsons eveneens te bezoeken bij het Infoplein in Broekland. Op donderdag is draait de film vanaf 14.00 uur gratis voor leerlingen van groep 5 en 6.

Lidmaatschap

Als lid van de bibliotheek is het mogelijk om gratis DVD’s te lenen en deze drie weken te houden. Lidmaatschap van de bibliotheek is tot 18 jaar gratis. Tot 10 november loopt er een mooie actie: volwassenen kunnen voor drie maanden gratis lid worden zonder verplichtingen. Kijk op staging2.bibliotheek.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.