feest in de bibliotheek in raalte

Alle organisaties op de begane grond van het Kulturhus in Raalte vieren op woensdag 10 oktober feest in de Bibliotheek. Het feest staat in het teken van de vernieuwde en gemoderniseerde inrichting.

In de nieuwe Bibliotheek vormt de collectie het hart van de Bibliotheek. Populaire en nieuwe titels, die aansluiten bij de wensen en behoeften van de belangrijkste doelgroepen, staan voortaan in veelvoud op de planken. Voor de minder aangevraagde titels kunnen bibliotheekleden putten uit de gezamenlijke collectie van de Overijsselse Bibliotheken. Deze zoekmachine bevat bovendien de collectie van de CD-uitleen Enschede, Muziekweb Rotterdam en vele kranten- en tijdschriftenartikelen. De Bibliotheek is met deze vernieuwing nog meer een plek geworden van iedereen.

Ideale Bibliotheek

De inrichting van de nieuwe bibliotheek is gebaseerd op het winkelconcept ‘de Ideale Bibliotheek’. Dit door de Overijsselse Bibliotheken ontwikkelde concept is tot stand gekomen op basis van kennis en ervaringen uit de retailwereld. Net als in een moderne boekwinkel is de Ideale Bibliotheek een plek waar mensen verrast en verleid worden. Dit gebeurt met aantrekkelijke inrichting in beleefwerelden, een spannende presentatie van materialen en een collectie die naadloos aansluit bij de wensen van de bibliotheekbezoekers.

Proefpas voor nieuwe leden

Om iedereen kennis te laten maken met de nieuwe bibliotheek is er vanaf 10 oktober de proefpas. Hiermee kunnen belangstellenden drie maanden zonder verplichtingen materialen lenen bij de bibliotheek. Voor meer informatie over de voorwaarden van deze actie, zie staging2.bibliotheekraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.