extra aed geplaatst op de boskamp

Tijdens de burendag is er een nieuwe AED bijgeplaatst op de Boskamp. Op initiatief van Christian Overmars en Erik de Gier in samenwerking met de Stichting AED Boskamp, is er op zaterdag 23 september op de kruising van de Eulinkstraat en de Weth. Boerkampweg een nieuwe AED opgehangen.

De Stichting AED Boskamp beschikt nu over vijf AED’s, hierdoor is er weer een beter dekking op de Boskamp. Er hangen in totaal zeven AED’s op de Boskamp en omstreken. Voor locaties zie staging2.aedboskamp.nl

Eind oktober wil de stichting weer een nieuwe cursus starten voor reanimatie en AED bediening. Voor opgave en inlichtingen kunt u contact op nemen met Ties Straatman (0570-562070).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.