Home / archiefcentraal / esther groenenberg komt naar olst

esther groenenberg komt naar olst

Esther Groenenberg geeft op zondag 28 oktober een tweetal zangworkshops in het Holstohus. Dit doet zij tijdens het tweejaarlijkse vrijwilligersevenement dat georganiseerd wordt door het Steunpunt Vrijwilligerswerk om alle vrijwilligers, actieve ouders en bestuursleden te bedanken voor hun belangeloze inzet om van de gemeente Olst-Wijhe een bruisende gemeente te maken.

De workshops van Esther Groenenberg starten om 12.00 en 13.30 uur. Twee weken later is Groenenberg weer aanwezig in Olst. Ze treedt op zaterdag 10 november namelijk op met de voorstelling ‘Overstroom’, wederom in het Holstohus.

De zangeres en liedjesschrijver is bekend van haar verrassende YouTube-hit ‘Oh Meisje’, een vrolijke, maar desondanks gemeende persoonlijke aanklacht tegen het huidige schoonheidsideaal. De Zwolse Esther was al te zien bij Mooi! Weer de Leeuw en na haar optreden bij De Wereld Draait Door is het hard gegaan met haar carrière. In haar theatershow bezingt Ester Groenenberg alles wat haar bezighoudt, van sprookjes uit vroegere tijden tot de besognes van vandaag de dag.

Voor de voorstelling op 10 november zijn nog kaarten beschikbaar. De kaarten kosten 12,50 euro en zijn te koop via www.theatersolstwijhe.nl of via onderstaande verkooppunten:

Postagentschap Bourquin, Langstraat 66 in Wijhe, 0570 – 524108

Boek- en kantoorvakhandel Korten, Geertsstraat 19-21 in Olst

Holstohus (VVV-balie), Jan Schamhartstraat 5 in Olst, 0570 – 561606

Voor meer informatie kijk op www.theatersolstwijhe.nl of mail naar info@theatersolstwijhe.nl

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.