ehboers uit heino en raalte onderscheiden

Tijdens de jaarvergadering van de EHBO-vereniging Heino werden Henny de Vries uit Heino en Ineke Borger-Temminck uit Raalte onderscheiden. De dames kregen hun onderscheiding in aanwezigheid van het merendeel van de leden die de vereniging heeft. De vereniging is namelijk trots op het feit, dat onder haar gelederen zich twee dames bevinden welke al vele jaren in het bezit zijn het diploma EHBO.

Namens het district Overijssel van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO was Dhr. G. Bruntink aanwezig om de Dr. C.B. Tilanus Jr. onderscheidingen uit te delen.

Henny de Vries ontving de draagpenning voor maar liefst 40 jaar inzet. Ze behaalde haar diploma in Rotterdam via het onderwijs. Vervolgens ging ze bij de EHBO vereniging Het Zuiden. In de 37 jaar die ze daar lid was heeft ze verschillende bestuursfuncties gehad. Drie jaar geleden kwam ze in Heino wonen en ze ondersteunt nu de EHBO vereniging Heino waarbij ze zich regelmatig inzet voor de vereniging.

Ineke Borger-Temminck ontving een zilveren medaille voor 25 jaar inzet. Ze is echter al ruim 38 jaar actief als hulpverlener. Ze deed haar EHBO-opleiding op school in Utrecht, werd lid van de EHBO en heeft inmiddels in verschillende plaatsen haar diensten verleend waaronder Leerdam, Breda, Zeist, Raalte en momenteel in Heino. Bij alle verenigingen heeft ze met regelmaat gepost tijdens evenementen.

De avond werd aansluitend feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje.

Wil je ook bij de EHBO mensen helpen? De vereniging biedt goede, interessante, leerzame en, niet te vergeten, gezellige cursus avonden. Gezellig posten in je eigen woonomgeving waar je op zo’n moment klaarstaat voor je plaatsgenoot als er iets is gebeurd en iemand hulp nodig heeft .

Op 15 november start een nieuwe beginnersopleiding en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Kijk op staging2.ehboheino.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.