eerste stickerkaart basisschool de linderte

De kinderen van basisschool de Linderte hebben als eerste de IK lekker fit!? stickerkaart gekregen. Ze kregen de kaart vorige week van wethouder Gosse Hiemstra en trainer André Mekers (tennisvereniging Ramele Raalte). Alle 3.700 basisschoolleerlingen uit de gemeente Raalte krijgen de komende week de stickerkaart uitgereikt via school. Met deze kaart kunnen zij meedoen met de IK Lekker fit!? activiteiten in de herfstvakantie. Als ze aan vier activiteiten meedoen, maken ze kans op mooie prijzen.

IK lekker fit!? is een initiatief van Sportbedrijf Raalte in samenwerking met de combinatiefunctionarissen van de gemeente Raalte. Het project is opgezet om leerlingen te stimuleren meer te bewegen, gezond te eten en verantwoorde keuzes te maken.

In de herfstvakantie organiseren de verenigingen en organisaties in Raalte altijd veel jeugdactiviteiten. IK lekker fit!? geeft de kinderen een duidelijk overzicht van alle activiteiten en de mogelijkheid zelf een programma samen te stellen. Schoolkinderen kunnen meedoen aan onder andere het schoolvolleybaltoernooi, de Sallandse Wandelvierdaagse, activiteiten in zwembad Tijenraan en het Raalter Atletiek Kampioenschap. Het overzicht van de activiteiten is te vinden op de website van Sportbedrijf Raalte en wordt steeds geactualiseerd.

Cultuur en gezond eten

Dit jaar biedt IK lekker fit!? voor het eerst culturele activiteiten aan. Kinderen kunnen na afloop van de

Sallandse Wandelvierdaagse schilderen. Ze kunnen ook zelf muziek maken in een muziekworkshop. In

de bibliotheek draaien jeugdfilms en kleuters kunnen dansen onder leiding van dansgroep Ralda. De

Raalte Gezond Smoothiebar zorgt voor lekkere vitaminehapjes met vers fruit.

Prijzen

Voor elke activiteit waaraan kinderen deelnemen krijgen ze een sticker. Bij deelname aan vier of meer

activiteiten maken zij kans op prijzen voor de klas of voor henzelf (vrijkaarten PEC Zwolle en

HOFtheater), de schoolklas (een training van handbalbondscoach Henk Groener) of voor de gehele

school (een pakket met sport- en spelmaterialen).

Meer informatie en het activiteitenprogramma is te vinden op staging2.sportbedrijfraalte.nl

Bellen of mailen met de sportconsulenten kan ook: (0752) 347 950 of sport@raalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.