eagles verliest verdiend van fc dordrecht

Go Ahead Eagles heeft slechte zaken gedaan door te verliezen van directe concurrent Dordrecht. Door goals van Alisic en Veldkamp werd de eindstand 0-2. Go Ahead Eagles kon had derde kunnen worden bij wist…

Go Ahead Eagles wilde de punten thuis houden en toonde initiatief vanaf het begin. Toch kwam Dordrecht met de eerste gevaarlijke kans: een afstandschot van Rodrigues. Vijf minuten later kwam Eagles pas met een antwoord via Kolder. Helaas kon hij de bal niet goed inkoppen, de bal ging voorlangs. In de 31e minuut kwamen The Eagles op achterstand door een goal van Alisic, die de bal via een gekraakt schot er alsnog in kon werken. Ruststand 0-1.

In de tweede helft begon Go Ahead wat feller, maar creëede niet genoeg kansen om de gelijkmaker binnen te tikken. Alleen in de 65e minuut kwamen ze dichtbij een goal via Antonia, maar die vergat te schieten terwijl die oog en oog stond met de keeper. In de 88e minuut kreeg FC Dordrecht wat gemakkelijk een penalty en kon Heerkens het veld verlaten omdat hij zijn tweede gele kaart kreeg. De wedstrijd was toen gespeeld en Go Ahead Eagles creëerde geen kansen meer. Eindstand 0-2.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.